SYNOMOSIA TON ISON

Thursday, February 15, 2007




ΝΑΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΕΔΩ.....



Καλησπέρα, αγαπημένοι και αγαπημένες!!! Ξέρω ότι το παρατράβηξα....Άπο τη μια το ταξίδι, απο την άλλη η προσαρμογή και οι υποχρεώσεις και, κυρίως, ότι αυτή η συνήθεια είχε αναβληθεί για καιρό και χρειζόταν 'επανασύνδεση'. Ομως, 'ουδέν κακό αμιγές καλού'. Δια της αποχής μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω λίγο και τη σχέση μου με το blog και τους/τις bloggers. Και, είναι αλήθεια ότι παρ' όλο του ότι αυτή η συνήθεια είναι και κάτι που μπορεί τελικά και να ξεπερασθεί, ωστόσο, είναι μια σχέση πολύ χαριτωμένη γιατί την κάνουν έτσι κάποιοι χαριτωμένοι απο εσάς. Ονόματα δεν λέμε.... Ξέρετε εσείς....όπου κι να βρίσκεστε. Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι παρ' όλο που κάποιοι κατηγορούν ή απαξιώνουν το internet και την επικοινωνία μέσω του διαδικτύου ή των blog, μέσα απο εκεί αναπτύσσετει μια καθ' όλα ανθρώπινη διάσταση. Καθόλου αδιάφορη και καθόλου διαφορετική απο εκείνη που παλιά αναπτυσσόταν μέσω της αλληλογραφίας. Κι εδώ το κοινό εργαλείο είναι η γραφή και ίσως και η αυτόματη γραφή πολλές φορές. Κι όσα σας γράφω τώρα μάλλον αυτόματη γραφή είναι σε πεζό. Μπορεί πάλι αυτή η επάνοδος να είναι πιο δυναμική απ' ότι τα παλιά γραφούμενα...δεν ξέρω. Θα δούμε. Ισως τελικά να ωφέλησε την δημιουργικότητά μου η αποχή. Πάντως, όπως και νάχει -κάποιοι και κάποιες- μου έλειψαν για το χιούμορ τους, τα σχόλιά τους, τους συμβολισμούς τους, τις ανταποκρίσεις τους και, κυρίως, τα μειδιάματά τους σε κάθε απάντηση, σε κάθε πρόσθετο σχόλιο. Ελπίζω να ανταποκριθείτε....περιμένω. Και για να σας ανταμείψω σας στέλνω μερικές φωτογραφίες απο το Λονδίνο, όπως σας υποσχέθηκα. ;)
Οι φωτογραφίες είναι απο βόλτες στον Τάμεση και διάφορα happenings, απο τις στολισμένες βιτρίνες αλλά και απο το παζάρι του Portobello. Επονται κι άλλες στη συνέχεια...μια μικρή γεύση προς το παρόν.

13 Comments:

  • At 4:09 AM, Blogger tzo said…

    Καλώς την πάλι πίσω! Οι στιγμές στο Λονδίνο είναι υπέροχες! Αναμένουμε και άλλες!

     
  • At 12:31 PM, Blogger ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ said…

    Καλή επάνοδο βρε παιδί! Κι εμάς μας έλειψες! Άντε, να μας πεις & πώς τα πέρασες! Καλά να περάσεις τις Απόκριες!

     
  • At 3:07 AM, Blogger maika said…

    εσύ γύρισες,εγώ συνέρχομαι σιγά σιγά... πέρασα μια ζόρικη πνευμονία και παράλληλα διάφορα τρελά που ως συνήθως μου συμβαίνουν και με ξεσυντονίζουν εντελώς....
    Ξαναματαξεκινάμε λοιπόν!!
    φιλιά

     
  • At 7:26 AM, Blogger SALOME said…

    @ allitnil ναι το Λονδίνο μου αρέσει πολύ! Θα δούμε κι άλλα σιγά-σιγά
    & ηλιαχτίδα ευχαριστώ για τα καλωσορίσματα...περάσανε οι γιορτές, πάνε κι οι Αποκριές, άστα όλα γρήγορα
    & maikoula τι έπαθεσ βρε παιδάκι μου;! Πρόσεχε και λίγο. μην σε πιάνει ο ενθουσιασμός και τα πετάς όλα εκει πέρα στην ξενητειά...θα τα πούμε αναλυτικά και πάλι. Φιλιά και περαστικά.

     
  • At 12:46 PM, Blogger Jason said…

    Ναι η αλήθεια είναι ότι είχα αρχίσει να ανησυχώ.
    Ωραία τα Λονδίνα, αλλά είχες υποσχεθεί και ένα αφιέρωμα στο νησάκι σου, δεν ξέρω αν το θυμάσαι...

     
  • At 1:23 PM, Blogger SALOME said…

    & jason θα τόχεις σύντομα. Δώσε μου 1 βδομάδα μόνο ακόμα για να το δουλέψω.

     
  • At 6:04 PM, Blogger dodo said…

    Νόμιζα πως σού είχα αφήσει ένα σχόλιο εδώ προχθές, αλλά δεν το βλέπω- ΤΙ να πάτησα άραγε; :-(

    Σε (ξανα)καλωσορίζω!

     
  • At 11:23 PM, Blogger SALOME said…

    @dodouli με σκέφτηκες πάντως κι αυτό καλό είναι...για αρχή. Παρακάτω θα έχουμε και σχόλια, ελπίζω...

     
  • At 10:39 AM, Blogger fish eye said…

    ωραιες φωτο..καλως την..!!

     
  • At 5:42 AM, Blogger STATLER-WALDORF said…

    Έχω αρχίσει να πιστεύω πως όταν κάτι το θες πολύ , συνωμοτεί το σύμπαν εναντίον σου για να μην τα καταφερεις!Σε οποίο blog μπαίνω τον τελευταίο καιρό μιλάει για ταξιδια!Εγω να δω ποτέ θα κάνω κανένα ταξιδάκι που όποτε κανονίζω όλο και κάτι τυχαίνει να μου το χαλάσει…!Καλώς μας ξανάρθες “πατριωτάκι “…

     
  • At 11:31 AM, Blogger ralou said…

    Ειπα να μπω να πω μια καλησπέρα, και έπεσα με πάνω σε φωτό από το Λονδίνο.
    Ειναι σαν να ανοίγεις ξένο οικογενειακό αλμπουμ και να βλέπεις φωτό με αγαπημένο πρόσωπο που νόμιζες ότι είναι μόνο δικό σου.
    Για το Λονδίνο λέω salome!
    Τον μεγάλο έρωτα της ζωής μου.
    Τι κρίμα!
    Και έχει πολύ υλικό να διαβάσω εδω μέσα. Αλλά αρχιζα να διαβάζω για την Παλαιστίνη και πάλι στις φωτό γύρναγα μπας και ανακαλύψω καμιά γνωστή γωνιά.
    Θα ξαναπεράσω πιο ψύχραιμη και συγκεντρωμένη για να διαβάσω τα παλιά σου.

     
  • At 12:59 PM, Blogger SALOME said…

    STATLER-WALDORF καλοσωρίσατε αγαπητέ 'πατριώτη' είστε κι εσείς ξενιτεμένος πάντως...μεταξύ ανατολής και δύσης...στο μεταίχμιο. Αντε το ταξίδι 'ψήνεται', μην στεναχωριέσαι. Κοντεύει η πολιτιστική(αν είναι έτσι) εβδομάδα.
    @ralou ευχαριστώ που διάβασες κομμάτι παραπάνω γιατί ξέρεις το blog είναι ένα στοίχημα επικοινωνίας και πληροφορίας και όχι μόνο για να περνάμε την ώρα μας. Απ ότι φαίνεται έχουμε να λέμε, να ακούμε και να μαθαίνουμε στο μέλλον.

     
  • At 12:56 AM, Blogger Μανόλης said…

    Άμα σας στείλω φωτό απο τους παγωμένους Niagara Falls θα σταματήσετε να λέτε γι' αυτούς που γκρινίαζουν για την επικοινωνία μεσω internet;

    "... κι όμως υπάρχουν κάποια 'μέρη' όπου δεν σε λυτρώνουν ούτε τα πρόσωπα ούτε τ' απρόσωπα..."

    Tην αγάπη μου προς το παρόν :)
    P.S. παγώσαν τα φτερά μου

     

Post a Comment

<< Home